bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Visszavásárlási garancia
Arany kereszt medál (FMK95)
 Arany kereszt medál (FMK95)

A súly, tájékoztató jellegű, minimális eltérés, gyártásból adódóan előfordulhat, mértéke tárgytól függően +- 0,3 g. Az ár 0,9 g-os medálra értendő. Ez a medál bármilyen színben megrendelhető. Igény esetén ezt a típusú ékszert drágakővel is el tudjuk készíteni, amennyiben a fazon lehetővé teszi. Az ár ezekben az esetekben eltérhet az itt megadottól. Egyéni igény esetén érdeklődjön e-mailben vagy telefonon.

Bezárás

Ajánld ismerősödnek

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!
Ajánlás elküldése

Arany kereszt medál - FMK95

Listaár: 26 910 Ft
+ ingyenes kiszállítás

Nem rendelhető

megosztás Pinteresten
twitter

kiegészítő termékek

"Köszönöm a megrendelésem gyors és szakszerű intézését. Azt kaptam amit rendeltem, minden tenni valóról időben értesítettek, az üzletben ahol átvehettem az árút kedvesek voltak. Csak megköszönni tudom munkájukat..."

Sz. Zoltán

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila