bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Ajándék karkötő

2019. december 07.

Ajándék karkötő

Most még nagyobb öröm az ajándékozás: választható AJÁNDÉK Thomas Sabo karkötő 40.000Ft feletti rendelés esetén*

December 7-től visszavonásig, illetve a készlet erejéig.

Az ajándék termék a megrendelés véglegesítésénél választható ki. A karkötő mérete állítható, így bármilyen csuklómérethez megfelelő.


*Csak webshopos rendeléshez. Más kedvezménnyel, akcióval, ajándékkal nem összevonható, nem vehető igénybe okosóra rendelése esetén. Az ajándék termék cikkszáma LS062-907-11-L22V, értéke 16.600Ft, készpénzre nem váltható! Nem vonható össze online kuponkóddal (pl. e-mailben vagy üzletünkben kapott kuponkóddal).


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Nagyon elégedett voltam az üzletekben történő tájékoztatással és kiszolgálással. A megrendelt termék kiszállási ideje nagyon gyors volt."

P. Balázs

"Kedves Csapat! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, a kiszolgálással, a választékkal, egyszerűen mindennel. Az óra, amit megvettem, nem volt budapesti üzletükben, de szerencsére rugalmasságuknak köszönhetően ha nem tetszett volna, tudtam volna másikat kérni. Az emailben 3 munkanapot írtak, mire az órát át tudom venni, de ebből 1 munkanap lett, aminek szintén csak örülni lehet. Köszönöm!"

P. Franziska

"Már nem először vásárolunk Önöknél. Számunkra fontos a megbízhatóság és a termék minősége is. Még sosem csalódtunk Önökben, reméljük még többször lesz alkalmunk választani a kínálatukból. További sikeres munkát kívánunk!"

H. Kornélia