bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Vásárlási információk

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webshopunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webshop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

 

ALAPFOGALMAK

1.1 A Szolgáltató

Cégnév: ÉÓ Újvilág Kft.

Székhely: 9022 Győr, Árpád út 93.

Adóigazgatási azonosítószám: 11127518-2-08

Cégjegyzék száma: Cg. 08-09-003411, bejegyezve a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság, mint Cégbíróságnál

Bankszámlaszám: Duna Takarékszövetkezet 58600300-11022004

Nemesfém forgalmazási engedély száma: PR 2325

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-63971/2013

Szerződés nyelve: Magyar

Elektronikus elérhetőség:

        Termékekkel kapcsolatos kérdések esetén:

        Technikai vagy rendeléssel kacsolatos kérdések esetén:

Telefonos elérhetőség:

       Termékek tulajdonságaival kapcsolatos kérdések esetén: +36 30 407 6599 (Hétfő-Szombat: 9.00 -– 20.00, Vasárnap: 9.00 – 18.00)

       Rendeléssel kapcsolatos kérdések esetén: +36 30 871 5663 (munkanapokon 8.00 – 16.00 óra között)

       Egyéb ügyekben: +36 30 929 2248

 

1.2 A Vásárló

Aki az Újvilág Ékszer Óra Webshop szolgáltatását igénybe veszi, azaz az Újvilág Ékszer Óra Webshop internetes felületén keresztül árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

 

1.3 A Szállító

 A megrendelt termékeket a GLS Hungary Kft. szállítja házhoz.

 

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

2.1. Az ÉÓ Újvilág Kft. jelen Általános Szerződési Feltételeket azért adta ki, hogy ebben részletesen szabályozza az Újvilág Ékszer Óra Webshop szolgáltatásával és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a Szolgáltató és a Vásárló jogait, kötelezettségeit és egyéb, az Újvilág Ékszer Óra Webshop szolgáltatásával összefüggő lényeges körülményeket.

Jelen Általános Szerződési Feltételek az ÉÓ Újvilág Kft. és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a Szolgáltató webáruház tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.

 

2.2 Jelen szerződési feltételek Vásárló általi elfogadása az Újvilág Ékszer Óra Webshop igénybevételének előfeltétele. A feltételek elfogadásának minősül, ha a Vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, azaz árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

 

2.3 Az ÉÓ Újvilág Kft. fenntartja a jogot, hogy a jelen szerződési feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. Az Általános Szerződési Feltételek és annak mindenkori módosításai a közzétételkor lépnek hatályba és mindaddig hatályban maradnak, amíg a Szolgáltató a webáruház-szolgáltatást biztosítja.

"Mind a megrendelt termékkel, mind pedig a kiszolgálással maximálisan elégedett vagyok. Gyorsan, pontosan és korrektül intéztek mindent munkatársaik, beleértve az ügyfélszolgálathoz intézett érdeklődésemet, a választott helyre történő szállítást és a helyszínen történő személyes átvételt is. A kapott termék pedig kifogástalan minőségű. Biztosan legközelebb is Önöket fogom választani, illetve ajánlani másoknak."

K. Dóra

"Elégedett voltam a rugalmas és gyors kiszolgálással. Az üzlet munkatársai kedvesek, udvariasak, segítőkészek voltak. Megtapasztalhattam, hogy itt vásárlás összegétől függetlenül fontos a vásárló, jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani. További munkájukhoz sok sikert és sok elégedett vásárlót kívánok! "

V. Erzsébet

"Köszönöm az extra gyors szállítást és a személyes átvételi lehetőséget. Az eladó Hölgyek maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak, minden könnyen, gyorsan és rugalmasan lett lebonyolítva. Maximálisan elégedett voltam mindennel, pedig ez csak ritkán fordul elő :-)"

H. Barbara