bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás
Extra 5% kedvezmény Önnek!

2016. november 03.

Extra 5% kedvezmény Önnek!

Éljen extra kedvezményeinkkel!

Válasszon saját maga örömére vagy akár már az ünnepekre gondolva ajándékba egy különleges órát vagy ékszert és használja a kosároldalon az EXTRA 5% kedvezményt adó EXTRAK5 kuponkódot* vagy amennyiben 30 000 Ft felett vásárol, választhatja a parfümajándékot is, melyhez ne feledje, hogy regisztrációval egybekötött vásárlás esetén 2% plusz kedvezmény jár, illetve első vásárláskor további 1 000 Ft jóváírás.


*Más kedvezménnyel nem összevonható!


megosztás Pinteresten
twitter
Vissza a listaoldalra

"Nagyon szépen köszönöm, tetszik a megrendelt charm. Az eladók hihetetlen kedvesek és segítőkészek, már többször jártam az üzletben, és rendkívül magas színvonalú a kiszolgálás! (: Köszönöm szépen!"

H. Dorottya

"Azért választottam a boltjukat, 1. mert önök reagáltak leggyorsabban a kérdésemre! Folyamatos kapcsolatban voltunk. 2. Jó árat adtak, elsőre nem a legjobbat, de a 3. szolgáltatás minősége, és kedves ügyfélkezelés miatt nem volt kedvem átmenni máshová pár száz forint differencia miatt! Megkaptam amit szerettem volna, és személyes átvételnél is kedves volt a kolléganő! További sikeres működést kívánok!"

Cs. Hugó

"Különösen a vevőszolgálat kedvességét és rugalmasságát emelném ki: a rendelés feladása után meggondoltam magam és kiszállítás helyett átvevő pontra kértem az órát. Kérésemet nagyon udvariasan és korrekt módon oldották meg, köszönet érte!"

S. György