bezárás
bezárás

Mi lehet annál izgalmasabb, mint hetente újabb és újabb érdekes információt megismerni a divatékszerek és órák világáról? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elsőként értesül az új trendekről és  akcióinkról!

Feliratkozás

Ajánlatok

Életünk fontos eseményein – ballagás, eljegyzés, esküvő – igyekszünk maradandó ajándékkal meglepni szeretteinket, legkedvesebb barátainkat. Egy ízléses divatékszer, egyedi karikagyűrű,...

10% ballagási kedvezmény 10% ballagási kedvezmény
2017. április 28.

Az Újvilág Ékszer Óránál garantáltan megtalálja az életre szóló ajándékot, mely örök emlék, becsben tartott tárgy lehet!

Tovább olvasom
15% Thomas Sabo akció Anyák napja alkalmából 15% Thomas Sabo akció Anyák napja alkalmából
2017. április 25.

Ünnepeljük együtt az Édesanyákat!

Tovább olvasom
Glamour Napok! Glamour Napok!
2017. április 05.

A Glamour Magazin 2017. áprilisi számában található kuponnal az alábbi kedvezmények vehetők igénybe üzleteinkben:

Tovább olvasom
Munkatársat keresünk az Árkád Győr bevásárlóközpontban lévő üzletünkbe! Munkatársat keresünk az Árkád Győr bevásárlóközpontban lévő üzletünkbe!
2017. március 20.

Ha szeretsz emberekkel foglalkozni, ha szereted az ékszereket és az órákat, ha szereted a divatosat és a szépet, ha szeretsz segíteni másoknak örömet szerezni, ha szeretsz és tud is csapatban dolgozni, és nem ijedsz meg a feladatoktól, ha mindig is szeretted volna kipróbálni,...

Tovább olvasom
Thomas Sabo Black Friday -60% Thomas Sabo Black Friday -60%
2016. november 23.

Thomas Sabo Black Friday 11.25 - 28. között

Tovább olvasom
Black Friday -40%-ig Black Friday -40%-ig
2016. november 22.

Black Friday hétvége az Újvilág Ékszer Óra üzleteiben és a webshopban!

Tovább olvasom
Extra 5% kedvezmény Önnek! Extra 5% kedvezmény Önnek!
2016. november 03.

Éljen extra kedvezményeinkkel!

Tovább olvasom
Karikagyűrűjükkel nyerhetnek! Karikagyűrűjükkel nyerhetnek!
2016. október 28.

Önök már megtalálták a legszebb ajándékot az életükben, hiszen megismerték párjukat akivel közösen arra az elhatározásra jutottak, hogy hivatalosan is összekötik életüket. Ehhez először is szeretnénk szívből gratulálni!

Tovább olvasom
Miért kell a gyereknek óra? Miért kell a gyereknek óra?
2016. szeptember 07.

Az óra, idő megismerése által a gyerekek megtanulják a pontosságot, mely a felelősségtudat és szervezőkészség fejlesztését eredményezi. Az óra használatával a gyermek könnyebben igazodik el a napi tevékenységei között. Az analóg típusú órák leolvasása mellett nem elhanyagolható,...

Tovább olvasom
Forradalmian új Marvin búvárórák jelentek meg a piacon! Forradalmian új Marvin búvárórák jelentek meg a piacon!
2016. június 10.

Mielőtt bemutatnánk Nektek a legújabb fejlesztésű Marvin búvárórákat olvassatok el egy történetet egyenesen Egyiptomból.

Tovább olvasom

"Még egyszer hálásan köszönöm mind az Ön, mind a kollegái segítőkészségét és profizmusát, a honlapjuk abszolút érthetőségét és a gyors ügyintézést. ..bár több cég lenne annyira rugalmas és körültekintő, mint az Önöké. "

R. Viktória

"...csak jót tudok mondani mind a kiszolgálásról (Bp. Allée) mind a megvásárolt termékről. További sikeres működést kívánva maradok …egy elégedett vásárlójuk…"

H. Attila

"Köszönöm az extra gyors szállítást és a személyes átvételi lehetőséget. Az eladó Hölgyek maximálisan kedvesek és segítőkészek voltak, minden könnyen, gyorsan és rugalmasan lett lebonyolítva. Maximálisan elégedett voltam mindennel, pedig ez csak ritkán fordul elő :-)"

H. Barbara